Zdrava Pasja Hrana

Vašemu psu je narava bližje, kot si mislite!

Spoštovani ljubitelj psov,

Posamezne pasme se lahko med seboj še tako razlikujejo, še vseeno pa imajo predstavniki vseh pasem eno stvar skupno svojim prednikom, in to je: presnova. Ta pri naših psih že od prazgodovine naprej deluje na povsem enak način.

V naravi se vsi divji kanidi, od majhnih do velikih in od mladih do starih, prehranjujejo glede na svoje (energijske) potrebe iz ene in iste zaloge hrane! Na tem dejstvu, izhajajoč iz našega načela “najprej psi”, temelji tudi filozofija Farm Fooda: ena vrsta prehrane, primerna za vse pse. Za naše pse, tako kot tudi za ljudi in druge dolgožive živali namreč velja, da je v različnih življenjskih obdobjih potrebujejo le količinsko več ali manj, ne pa tudi drugačne vrste hrane. Sestava in kakovost izdelkov Farm Food tako skrbita za optimalno biološko ravnovesje.

Uporabniki naših izdelkov, pasji vzreditelji, trenerji in inštruktorji, pasji frizerji, veterinarji ter veterinarski homeopati nam vedno znova poročajo o pozitivnem vplivu in, ko je potrebno, vplivu na reševanje težav s hrano za pse Farm Food; od glave do peta, od nosu do repa, od znotraj in zunaj!

Prav zaradi tega se zavedamo, da za našo filozofijo ni boljših ambasadorjev, kot so psi sami! Ker pa dokaz dejansko pove več kot tisoč besed, vas vabimo, da kar sami napravite “preizkus”: Naj vas vaš pes/psi prepriča(jo) o kakovosti izdelkov Farm Food.

S prijaznimi pozdravi, v imenu Farm Food ekipe.

Gerrit de Weerd

Garancija kakovosti izdelkov Farm Food:

Kakovost je več kot samo dober izdelek!
Farm Food se zavzema za:

Visoke standarde kakovosti in stroge nadzore kakovosti.
Rezultat tega je dober in kakovosten naravni izdelek.

Uporabljamo izključno naravne sestavine, ki so primerne za prehrano ljudi.

Naši izdelki ne vsebujejo umetnih arom, barvil in okusov.
Ne uporabljamo umetnih veziv, umetnih konzervansov
ali kemijskih antioksidantov.

Farm Food: Naravno pristna hrana za pse vse od leta 1982.