Farm Food Pupičje mleko

Nadomestno mleko Farm Food No.1 je bilo razvito posebej za pasje in mačje mladiče, ki ne morejo piti materinega mleka ali pa nimajo dostopa do zadostnih količin materinega mleka. Farm Food No.1 lahko nadomesti ali samo dopolni materino mleko. Dokazano je bilo, da je mleko Farm Food No. 1 primerno tudi za druge male sesalce.

Prav tako je lahko dragocen dodatek za živali v času dojenja, bolezni ali okrevanja.

Popolno mleko za pasje in mačje mladiče na osnovi polnomastnega kozjega mleka

Nadomestno mleko za pasje in mačje mladiče ter druge male sesalce

Nadomestno mleko Farm Food No.1 je bilo razvito posebej za pasje in mačje mladiče, ki ne morejo piti materinega mleka ali pa nimajo dostopa do zadostnih količin materinega mleka. Farm Food No.1 lahko nadomesti ali samo dopolni materino mleko. Dokazano je bilo, da je mleko Farm Food No. 1 primerno tudi za druge male sesalce. Prav tako je lahko dragocen dodatek za živali v času dojenja, bolezni ali okrevanja.

Popolno nadomestno mleko na osnovi polnomastnega kozjega mleka Za pasje in mačje mladiče ter druge male sesalce

Farm Food No.1 je popolna mlečna prehrana za novorojene pasje in mačje mladiče ter druge male sesalce. Namenjena je kot nadomestilo in dopolnilo materinega mleka od rojstva do konca dojenja. Nadomestno mleko Farm Food No.1 je narejeno na osnovi polnomastnega kozjega mleka v prahu. Za polnomastno kozje mleko v prahu smo se odločili zaradi dejstva, da ima kozje mleko po naravi veliko boljšo sestavo od kravjega mleka. Je lahko prebavljivo in je glede aminokislinske in maščobnokislinske sestave bolj podobno materinemu mleku kot kravje mleko.

Zakaj je izdelek Farm Food No.1 drugačen od drugih?

V nasprotju z drugimi vrstami nadomestnega mleka za pasje in mačje mladiče je mleko Farm Food No.1 osnovano na polnomastnem kozjem mleku v prahu namesto na posnetem kravjem mleku v prahu.V nasprotju z drugimi vrstami nadomestnega mleka za pasje in mačje mladiče je mleko Farm Food No.1 osnovano na polnomastnem kozjem mleku v prahu namesto na posnetem kravjem mleku v prahu.

Polnomastno kozje mleko

Za polnomastno kozje mleko smo se odločili zato, ker ima kozje mleko za pasje in mačje mladiče ter druge male sesalce po naravi boljšo sestavo od kravjega mleka. Kozje mleko je lažje prebavljivo kot kravje mleko, ima veliko lastnosti, ki spodbujajo delovanje črevesja, pa tudi njegova aminokislinska in maščobnokislinska sestava je skoraj enaka materinemu mleku

  • Polnomastno kozje mleko, ki ga uporabljamo v našem podjetju, ni posneto, zato maščoba v mleku Farm Food No. 1 sestoji iz lahko prebavljive kozje mlečne maščobe.
  • Beljakovine v kozjem mleku imajo v primerjavi s tistimi v kravjem mleku bolj fino strukturo, zato so beljakovine v mleku Farm Food No.1 tudi lažje prebavljive.
  • Kozje mleko vsebuje več (deloma še vedno nepoznanih) sestavin, ki spodbujajo in varujejo črevesje.
  • Uporabljamo izključno naravne sestavine, ki so primerne za prehrano ljudi.

Zaradi vsega naštetega je nadomestno mleko Farm Food No.1 med drugim izredno blago za še nezadostno razvit (nezrel) prebavni sistem pasjih in mačjih mladičev ter drugih novorojenih malih sesalcev. Prav zato je mleko Farm Food No.1 idealno za spodbujanje črevesne flore tudi pri (malo) starejših živalih.

Najboljši na testu!

Farm Food No.1 medtem uporablja čedalje večje število vzrediteljev, zavetišč, živalskih vrtov in živalskih azilov za male sesalce. V testni fazi se je mleko Farm Food No. 1 izkazalo kot najboljše za vse testirance (v primerjavi z izdelki, ki so jih uporabljali do tedaj). Farm Food No. 1 z velikim uspehom uporabljajo tudi v živalskih vrtovih in zavetiščih po vsej Evropi kot dopolnilni vir prehrane za živali, ki so bolne ali okrevajo.

Farm Food No.1, brez umetnih dodatkov!

Polnomastno kozje mleko za nadomestno mleko Farm Food No.1 je posušeno s posebno metodo razprševanja. Zaradi tega mleko Farm Food No.1 ves čas ohranja “svežino pašnika”. Sušenje z razprševanjem iz kozjega mleka odstrani tekočino in tako ustvari fin prah. S tem postopkom lahko zagotovimo dolg rok trajanja vsaj dveh let, ne da bi dodajali umetne konzervanse.

Drugi mali sesalci

Nadomestno mleko Farm Food No.1 je bilo prvotno razvito za pasje in mačje mladiče, vendar se je z leti pokazalo, da je to mleko za pasje mladiče prav tako posebej primerno za druge male sesalce, kot so ježi, zajci, kunci, beli dihurji, podgane, miši, činčile, žrebički, alpake, jeleni, severni jeleni, tjulnji, netopirji, veverice in koze. (Ta seznam bi se lahko nadaljeval v nedogled in se nanaša na vse male sesalce, ki potrebujejo materino mleko).

Priporočena dnevna količina

Spodaj si lahko ogledate količino hrane, ki jo priporočamo glede na starost in težo vašega psa na podlagi štirih hranjenj. Hrano odmerjajte po občutku. Od teh količin ne odstopajte za več kot 25 %.

gramov
gramov
Slovenian
Zapri
Vaš brskalnik ni več v tem času!

Posodobite brskalnik in uživajte v tem spletnem mestu (in mnogih drugih)Posodobi zdaj!

×