Prednosti hrane Farm Food Fresh Menu

100-odstotno čisto, sveže meso za pse z naravnimi prebiotskimi lastnostmi

Izkoristite priročnost svežega mesa Farm Food Fresh Menu preizkušene kakovosti, ne da bi potrebovali zamrzovalnik.

Kot nalašč, če:

 • je vaš pes zelo izbirčen ali je izgubil tek;
 • ste na počitnicah ali izletu;
 • je s surovo hrano preveč težav;
 • je surova hrana »korak predaleč«;
 • je vaš pes pretirano občutljiv na surovo meso;
 • želite psa razvajati.

Hrana Farm Food Fresh Menu vsebuje le naravne sestavine

Vse sestavine živalskega izvora v hrani Farm Food Fresh Menu so pridobljene iz živali Evropske unije, ki so bile odobrene za prehrano ljudi. Vsi dodani vitamini in minerali v hrani Farm Food Fresh Menu so organski in primerni za človeško prehrano.

Hrana Farm Food Fresh Menu se dobro dopolnjuje s hrano Farm Food HE, zato ju lahko mešate

Farm Food Fresh Menu je popolna hrana, zato jo lahko uporabljate kot samostojni dnevni obrok. Mešanje hrane Farm Food Fresh Menu in Farm Food HE je možno, ker je hrana Farm Food HE v obliki hladno stiskanih peletov. Če želite z ekstrudiranih briketov preiti na hrano Farm Food Fresh Menu in Farm Food HE, je najbolje, da nekaj časa uporabljate le Farm Food Fresh Menu, pozneje pa lahko našemu svežemu mesu primešate še Farm Food HE. (Ekstrudiranih briketov nikoli ne mešajte s Farm Food HE.) 65 gramov hrane Farm Food Fresh Menu je enakovredno 25 gramom hrane Farm Food HE. Hrano Farm Food Fresh Menu je z lastnimi recepti in strokovnim znanjem razvila naša  ekipa prehranskih strokovnjakov.

Hrana Farm Food Fresh Menu je 100-odstotno čista in naravna. Seveda ne vsebuje:

 • umetnih aditivov,
 • kemičnih antioksidantov,
 • konzervansov,
 • sredstev za zgoščevanje,
 • barvil,
 • aromatičnih snovi,
 • snovi za izboljšanje okusa.

Hrana Farm Food Fresh Menu ne vsebuje polnil ali sredstev za zgoščevanje. Zato ima glede na svoj volumen zelo visoko kalorično vrednost.

Hrana Farm Food Fresh Menu vzdržuje visoko stabilnost črevesnih bakterij v črevesju vašega psa

Zdrava, uravnotežena črevesna flora je osnova za dobro zdravje.

Hrano Farm Food Fresh Menu sestavlja rahlo podušeno surovo meso, ki je pripravljeno za uporabo.

Kot nalašč je torej za osnovo, ki jo lahko primešate doma pripravljeni pasji hrani. Če želite psa hraniti s popolnim svežim mesnim obrokom, ne potrebujete hladilnika ali zamrzovalnika. Ker je hrana Farm Food Fresh Menu pakirana v primernih porcijah, boste pri pripravi prihranili precej časa (mesa ni treba rezati). Zaradi omega 3 in omega 6 sta hrani Farm Food Fresh Menu dodana olje škotskega lososa in hladno stiskano sončnično olje.

Hrana Farm Food Fresh Menu ne vsebuje piščančjih ali drugih perutninskih izdelkov.

Ker večina perutnine na trgu prihaja od živali, ki so bile zaklane v obdobju hitre rasti (5 do 6 tednov stari piščanci), je v mesu veliko naravnih rastnih hormonov, ki nastajajo v hipofizi piščancev. Iz izkušenj vemo, da imajo ti dejavniki skupaj negativen učinek na splošno zdravje psov, vplivajo pa zlasti na rast mladih psov in plodnost. Kadar gre za odrasle kokoši nesnice (ko ne nesejo več dovolj jajc), so ti učinki manjši ali pa se sploh ne pojavijo.

Hrana Farm Food Fresh Menu ne vsebuje prebiralnika (dela želodca prežvekovalcev).

Prebiralnik ima slabo lastnost »lebdenja«. Zaradi njega hrana v črevesju ostane krajši čas, blato pa je sivkaste barve (odvisno od količine prebiralnika v hrani). Pogosto se uporablja kot samostojna hrana, kadar želimo očistiti debelo črevo.

Hrana Farm Food Fresh Menu razen govejega srca in jeter ne vsebuje drugih organov.

S tem želimo povedati, da hrana Farm Food Fresh Menu ne vsebuje pljuč, ledvic, slinavke, vranice in drugih organov.

Hrana Farm Food Fresh Menu je 100-odstotno brez glutena.

Vsebuje 2 % riža, da se pri mladičih sproži sposobnost prebavljanja škroba.

Hrana Farm Food Fresh Menu ne vsebuje kosti.

Ni znano, kolikšna je pri psih absorpcija (uporabnost) kalcija in fosforja iz zmletih kosti. Kadar so kosti zmešane z mesom, ne vemo, ali je absorpcija kalcija in fosforja zadostna, prevelika ali premajhna. Zato kot naravne prehranske dodatke uporabljamo anorganske kalcijeve in fosforjeve minerale, da dosežemo pravilno ravnovesje kalcija in fosforja, saj poznamo njuno absorpcijo v pasjem črevesju. Zaradi vsega navedenega je hrana Farm Food Fresh uporabna kot osnova ali dodatek k doma pripravljeni pasji hrani.

Primerno za vsa življenjska obdobja kot vsakodnevna ali dodatna hrana.

Kot smo že omenili, ni treba posebej poudarjati, da je hrana Farm Food Fresh Menu Tripe and Heart Complete in Beef Complete izjemno primerna za vsakodnevno prehrano vašega psa, ne glede na njegovo starost in pasmo, saj vsebuje vse potrebne hranilne snovi, vitamine in minerale. Primešate jo lahko tudi naši popolni hladno stiskani pasji hrani Farm Food HE. Hrane Farm Food Fresh Menu pa ne smete mešati z ekstrudiranimi ali pečenimi briketi, saj se drugače prebavljajo, zato lahko začasno pride do redkih iztrebkov.

Posoda za shranjevanje

Poleg hrane Farm Food Fresh Menu vam je na voljo tudi posoda za shranjevanje, v katero boste z lahkoto spravili dve 300-gramski vrečki hrane Farm Food Fresh Menu. Ker lahko posodo trdno zaprete, hrane ne bo težko razdeliti na porcije za več dnevnih obrokov.