Farm Food HE

fixed - Farm-Food-HE-100h.png

Naravna pasja hrana „Od leta 1982“

Popolna, hladno stiskana hrana za pse

Farm Food HE je prvovrstna visokoenergetska stisnjena hrana, primerna za vse pse, ne glede na starost, stopnjo aktivnosti ali pasmo. Naš koncept hrane za vsa življenjska obdobja temelji na dejstvu, da je prebava pri psih enaka kot pri njihovih prednikih – volkovih. Volkovi in drugi predstavniki družine psov v naravi jedo isti plen ne glede na svojo starost: mlajši in breje samice jedo več, starejši jedo manj. Vse to prispeva k izjemno enakomerni rasti mladičev brez nadležnih rastnih bolečin.

Z nizko proizvodno temperaturo med stiskanjem želimo čim manj obremeniti pasjo presnovo. S tem spodbujamo odlično zdravje, kar se odraža v kakovosti kože, dlake in iztrebkov. Starejši psi doživijo drugo mladost in pogosto postanejo živahnejši.

Hrana Farm Food HE se od drugih razlikuje zaradi pregledne sestave, čistih sestavin, visoke biološke vrednosti beljakovin in zelo hitre prebavljivosti (84–87 %). Vse sestavine živalskega izvora v hrani Farm Food HE so pridobljene iz živali v EU, odobrenih za hrano ljudi. Hrana Farm Food HE je narejena iz (goveje ali ovčje) mesne moke in hemoglobina v prahu, obogatena z minerali, vitamini, elementi v sledovih in oljem škotskega lososa ali starodavnim navadnim sirkom.

Preden se hrana Farm Food HE stisne, se žita aktivirajo (predprebavijo). Zaradi tega so hitro prebavljive (97 % ali več) ter zagotavljajo pomembna hranila in energijo v obliki ogljikovih hidratov.

TC5 - Farm-Food-HE-4kg-All-Line-Front-GEEN-GEWICHT-Schaduw-TC5.png

Ali ste vedeli, da …

… je med hrustljavo/ekstrudirano suho hrano in hrano Farm Food HE velika razlika? Temperatura pri proizvodnji ekstrudirane hrane presega 120 °C. Temperatura pri proizvodnji hladno stiskane hrane Farm Food HE pa je nižja od 75 °C, zato se vitamini, maščobe in druga pomembna hranila veliko bolje ohranijo.

Ali ste vedeli, da …

… lahko kombinacija svežega mesa in ekstrudirane hrane povzroči slabost ali sproži bruhanje? Ker imata hladno stiskana hrana Farm Food HE in sveže meso v želodcu podoben učinek, se lahko mešata.

Ali ste vedeli, da …

… so v stročnicah in krompirju snovi, ki lahko škodujejo zdravju vašega psa? Pri pripravi hrane Farm Food HE in drugih izdelkov zato ne uporabljamo teh sestavin.

Ali ste vedeli, da …

… je približno 75 % beljakovin v hrani Farm Food HE živalskega izvora? Uporabljamo hemoglobin v prahu in govejo ali ovčjo moko, ki vsebujeta zelo velik delež beljakovin. Za ravno pravo vsebnost beljakovin v hrani Farm Food HE so potrebne le majhne količine, zato te sestavine niso navedene med glavnimi sestavinami.

Ali ste vedeli, da …

… je hrana Farm Food HE na voljo v dveh velikostih? V standardni 8-milimetrski in manjši 6-milimetrski različici.

Ali ste vedeli, da …

… meso mladih živali, kot so piščanci in druga perutnina, ki se pogosto uporablja v pasji hrani, vsebuje veliko naravnih rastnih hormonov? Rastni hormoni lahko negativno vplivajo na uravnavanje hormonov pri psih, zato v izdelkih Farm Food ne uporabljamo piščancev ali druge perutnine.

Farm Food HE
Popolna, hladno stiskana hrana za pse
Od leta 1982